ARTBYKULOT

mobil 40507744

Hejsa! Jeg hedder Martin Madrona- far til to aktive børn, som jeg nyder at bruge en del tid med, udover mit arbejde indenfor el.

Kunsten har fra barnsben af været en del af mig. Når tiden har tilladt det, har jeg malet på væg og lærred i mit arbejdsrum herhjemme. Udendørs graffiti har fyldt meget i mine unge dage, som dog stoppede brat efter en konflikt med lovensmiley

Min kunst er varieret- lige fra abstrakte huse og solnedgange ved strande til graffiti tekster og ansigter. Min stilart er inspireret af samspillet mellem medie og min egen fantasi.

Jeg udtrykker mig igennem farver- derfor er leg med farver en stor del af mit arbejde. Mine kunstværker er en eksplosion af kraftige farver. Er man til kapow farver- vil mine malerier være et godt match.

Mange spørger ind til navnet "Kulot". Jeg vil gerne tilknytte en lille familie historie omkring dette. Da jeg mødte min bedre halvdels familie på den anden side af kloden i 2006, fik de et kæmpe chok over min store og krøllede manke. Snakken gik i gang i familien og jeg fik aliasen "Kulot", som betyder Krølle. Det har jeg heddet siden :0)